Care sunt cei mai potriviți cercei pentru bebeluși?

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați cercei pentru bebeluși sau copii mici. Unul dintre cele mai importante este siguranța și confortul, aceste caracteristici fiind mai presus de modelul sau design-ul bijuteriei.

Există multe stiluri diferite de cercei, așa cum probabil se regăsesc și în cutia proprie de bijuterii, însă întrebarea pusă este care sunt cele mai potrivite perechi de cercei pentru copiii mici și bebeluși?

Din dorința de a răspunde și noi la această întrebare am dedicat mult timp cercetării în a crea cele mai sigure și confortabile modele de cercei pentru cei mici. Așa am ajuns la cerceii cu închizătoare tip filet și căpăcel plin și rotunjit, care cuprinde complet tija și nu vă înțepa copilul.

Astfel am creat o gamă întreagă de cercei cu un stil și un design încântător dar care sunt și foarte confortabili pentru urechile bebelușilor/copiilor datorită sistemului de închidere cu filet. Acest sistem garantează prinderea sigura și confortabila în ureche iar forma rotundă a închizătorii este specifică modelelor de cercei pentru bebeluși și copii.

Cum sunt cerceii cu filet?

După cum sugerează și numele lor, cerceii prezintă o închizătoare în formă de floare (cum se vede și în poză) ce se înfiletează pe o tijă ca un șurub. Pentru punerea în ureche, pur și simplu treceți tija prin gaura din lobul urechii, uniți cu filetul și răsuciți la dreapta, în sensul acelor de ceas, pentru o potrivire sigură. Când doriți să îi scoateți se va răsucii de închizătoare la stânga.

 Întrucât nu se înșurubează la nesfârșit, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la punerea prea strânsă a cercelului. În plus, sistemul face ca cerceii să nu poată fi scoși de copii pe cont propriu. Astfel nu trebuie să vă îngrijorați că bijuteria poate devenii un pericol pentru bebelușul dvs, și nici că pot fi pierduți cerceii.

Modelul filetului poate să difere în funcție de brandul de bijuterii, însă sistemul este același: sigur și confortabil pentru cei mici.

Vă așteptam pe site cu o multitudine de modele de cercei din aur 14k personalizați cu diferite personaje, vietăți mici și mari, precum și alte simboluri iubite de cei mici. 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza