Asa o sa fii chic toamna aceasta! Colors of Joy

Toamna aduce o schimbare in vietile noastre, incepand de la schimbarea culorilor, a temperaturii pana la adoptarea altor preferinte. Schimbarea adusa de vibratia toamnei ne indeamna sa cumparam haine, parfumuri noi si in special bijuterii. In acest fel, marcam trecerea intr-o noua etapa si ne indreptam atentia spre detaliile care fac diferenta sezonului. In mod evident facem referire la bijuterii care pe langa completarea tinutei tale sunt cele care iti definesc personalitatea.


Colectia “Colors of Joy” marca Chic Bijoux surprinde culorile de toamna care se potrivesc cu tinutele abordate in acest sezon. Colectia este compusa din bijuterii moderne si cu un design aparte ce ofera fiecarei piese propria personalitate, dedicate frumusetii feminine!


Bijuteriile sunt create cu pasiune din Argint 925 si imbracate in culori emailate. Fiecare piesa este atent creata aducandu-ti zambetul pe buze de fiecare data cand o vezi.



Bijuteriile ”Strong Vibe” din colectie au o puternica vibratie care te vor ajuta sa raspandesti pozitivism, incredere si bucurie.



Setul ”Blended Shades” compus din cercei, pandantiv, inel si bratara a fost inspirat din energia si atractia feminina.



Pandantivul si cerceii ”Bold Twist” sunt realizate cu pasiune in atelierul nostru pentru femeia increzatoare si puternica.



Piesele ”Perfect Delight” prezinta combinatii de picaturi de culoare indraznete ce se adreseaza frumusetii feminine.



Culoarea anului 2018, ultra violet, ne-a inspirat in crearea unui alt set al colectiei "Colors of Joy". Am denumit setul "Ultra Shield" datorita culorii puternice, formei dreptunghiulare asemanata cu un scut si a Argintului 925 texturat.


Colectia a fost creata cu gandul de a iti oferii bijuterii pe care sa le porti cu drag la orice eveniment si care sa te faca sa te bucuri de fiecare moment, emanand incredere si frumusete!

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza