Transport Gratuit EasyBox

Află povestea noastră de 10 (zece)

Bună,

Știai că anul acesta Chic Bijoux împlinește un deceniu? Suntem tare bucuroși și mândri că am ajuns până aici, și vrem să împărtășim cu tine această ocazie specială pentru noi.

Așa că o să îți dezvălui câteva momente importante, care au marcat călătoria Chic Bijoux:

  1. 2010-12-04, ziua în care Ioana deschide primul stand de bijuterii sub brandul Chic Bijoux, într-un mall din Cluj-Napoca. Ioana este omul vesel, creativ și foarte pasionat de bijuterii. Astfel, din prima zi, este mereu în mijlocul acțiunii, și mai ales în mijlocul echipei, pentru a se asigura că lucrurile merg șnur.

  2. 2012 - 2015, perioada în care familia Chic Bijoux a crescut. Am deschis magazine noi în Cluj-Napoca, locul unde a început totul, dar și în Sibiu, Alba-Iulia și Oradea. În tot acest timp, am fost la o mulțime de târguri de Crăciun și Valentine’s Day în marile orașe și am adus bijuteriile noastre direct în mijlocul oamenilor. Dincolo de dedicarea echipei, ingredientul cheie a fost atelierul Chic Bijoux, locul unde modelăm amintiri pentru o viață. Așa că am avut grijă să investim în cele mai bune materiale, în tehnologii de producție și, bineînțeles, în oameni.

  3. 2017 - 2018, anii care au marcat o decizie îndrăzneață. Ne-am mutat cu totul în online și, deși am avut multe de învățat, am acceptat provocarea cu bucurie. În scurt timp am strâns peste 700 de review-uri de 5 stele pe Facebook și peste 5000 în magazinul online. Mai important, am reușit să livrăm emoții prin bijuterii oriunde în țară și chiar în lume.

Toate cele de mai sus au fost posibile pentru că Chic Bijoux înseamnă în primul rând o echipă ca o familie, în care oameni prietenoși, pasionați de bijuterii și dedicați muncii lor se completează reciproc.

Te invit să afli mai multe despre povestea Chic Bijoux într-un interviu oferit de Ioana și Sorin pentru Ziarul Financiar.

Fata cu poveștile de la Cluj,

Mara

P.S. Povestea Chic Bijoux este scrisă digital în fiecare zi, așa că te așteptăm cu drag pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

Pe site te așteptăm cu multe modele de bijuterii: cercei, inele, lănțișoare, pandantive și brățări personalizate

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza